YVoice
מחיקת חשבון

למחוק את החשבון

החשבון וכל המידע שלו בשרת: פרטי החשבון, נתוני השימוש, רכישות רשומות וקוד גישה.

מהאפליקציהמיידי

הכי מהיר. הכול נמחק ברגע שמאשרים.

YVoiceהגדרותמחיקת החשבון שלי

בלי האפליקציה

השאירו את המייל של חשבון ה-Google שהתחברתם איתו. נמחק תוך 30 יום ונאשר במייל.

הבקשה התקבלה. נטפל בה תוך 30 יום ונעדכן במייל.

מנוי פעיל ב-Google Play לא מתבטל אוטומטית עם מחיקת החשבון. מבטלים אותו ב-Google Play ← מינויים. פרטי התשלום נשמרים אצל Google לפי המדיניות שלה.